Duurzame bitumineuze waterdichtingsmembranen

Toplagen

POLYGUM CARRARA

Toplagen IKO polygum carrara

POLYGUM CARRARA is een waterdichtingsmembraan samengesteld uit elastomeer (SBS) bitumen met brandvertragende eigenschappen en een polyester-glas combinatie inlage. De bovenzijde is afgewerkt met wit granulaat (SRI79) met titaniumoxide en de onderzijde is voorzien van een wegbrandfolie. Deze toplaag is toepasbaar in een één- of meerlaags systeem.

Technische fiches:

Polygum carrara 5 m

POLYGUM CARBON

Toplagen IKO polygum prevent

POLYGUM CARBON is een waterdichtingsmembraan samengesteld uit plastomeer (APP) bitumen met brandvertragende eigenschappen en een polyester-glas combinatie inlage. De bovenzijde is afgewerkt met zwart granulaat en de onderzijde is voorzien van een wegbrandfolie, steeds in combinatie met het TURBO profiel. Deze toplaag is toepasbaar in een één- of meerlaags systeem.

Technische fiche:

Polygum carbon 250 7.5 m

POLYGUM PREVENT

Toplagen IKO polygum prevent

POLYGUM PREVENT is een waterdichtingsmembraan samengesteld uit plastomeer (APP) bitumen met brandvertragende eigenschappen en een polyester-glas combinatie inlage. De bovenzijde is afgewerkt met zwart granulaat en de onderzijde is voorzien van een wegbrandfolie, steeds in combinatie met het TURBO profiel. Deze toplaag is toepasbaar in een één- of meerlaags systeem.

POLYGUM 470K14 FR 6 M WB

POLYGUM 470K14 FR 6 M WB is een waterdichtingsmembraan samengesteld uit plastomeer (APP) bitumen met brandvertragende eigenschappen en een polyester-glas combinatie inlage. De bovenzijde is afgewerkt met talk en de onderzijde is voorzien van een wegbrandfolie. Deze toplaag is toepasbaar in een één- of meerlaags systeem.

Technische fiche:

Polygum 470K14 FR 6 m WB 

IKO GUM

Toplagen IKO gum

IKO GUM is een waterdichtingsmembraan samengesteld uit plastomeer (APP) bitumen en een polyester inlage. De bovenzijde is afgewerkt met zand of donkere leislag en de onderzijde is voorzien van een wegbrandfolie. Deze toplaag is toepasbaar in een meerlaags systeem.

Technische fiche:

IKO gum 3500 T/F 6 m

IKO POWERGUM

Toplagen IKO powergum

IKO POWERGUM is een waterdichtingsmembraan samengesteld uit plastomeer (APP) bitumen met brandvertragende eigenschappen en een polyester-glas combinatie inlage. De bovenzijde is afgewerkt met donkere leislag of talk/zand en de onderzijde is voorzien van een (macrogeperforeerde) wegbrandfolie. Deze toplaag is toepasbaar in een één- of meerlaags systeem.

IKO POWERFLEX

Toplagen IKO powerflex

IKO POWERFLEX is een waterdichtingsmembraan samengesteld uit elastomeer (SBS) bitumen met of zonder brandvertragende eigenschappen en een polyester-glas combinatie inlage. De bovenzijde is afgewerkt met donkere, lichte of witte leislag of talk/zand en de onderzijde is voorzien van een wegbrandfolie of zand. Deze toplaag is toepasbaar in een één- of meerlaags systeem.

IKO PANTERA

Toplagen IKO pantera

IKO PANTERA is een waterdichtingsmembraan samengesteld uit elastomeer (SBS) bitumen met brandvertragende eigenschappen en een polyester-glas combinatie inlage. De bovenzijde is afgewerkt met zwart granulaat en de onderzijde is voorzien van een wegbrandfolie. Deze toplaag is toepasbaar in een één- of meerlaags systeem.

Technische fiche:

IKO pantera 7.5 m

IKO POLYBRIDGE

Toplagen IKO polybridge

IKO POLYBRIDGE is een waterdichtingsmembraan samengesteld uit plastomeer (APP) bitumen en een polyester-glasvlies combinatie inlage. De bovenzijde is afgewerkt met talk en de onderzijde is voorzien van een wegbrandfolie. IKO polybridge, gecombineerd met een bescherming in gietasfalt of wegenisasfalt, biedt een adequate oplossing om parkeerdaken, brugdekken en tunnels te voorzien van een gekleefd waterdichtingssysteem, dat onmiddellijk na plaatsing bereden kan worden.

IKO ROOFGARDEN

Toplagen IKO roofgarden

IKO ROOFGARDEN is een waterdichtingsmembraan samengesteld uit plastomeer (APP) of elastomeer (SBS) bitumen met wortelwerende additieven en een polyester-glas combinatie vliesinlage. De bovenzijde is afgewerkt met zand of een donkere leislag en de onderzijde is voorzien van een wegbrandfolie. Deze toplaag is toepasbaar in een meerlaags systeem voor groendaken.

IKO SECURA

IKO SECURA is een waterdichtingsmembraan samengesteld uit elastomeer (SBS) bitumen met brandvertragende eigenschappen en een polyester-glas combinatie inlage. De bovenzijde is afgewerkt met wit granulaat (SRI 82) met titaniumoxide en de onderzijde is voorzien van een zelfklevende afwerking. Deze toplaag is toepasbaar in een één- of meerlaags systeem.

Technische fiche:

IKO secura 6 m