logo_groot_canamCanam Sales BV is sinds 1974 op de Nederlandse markt prominent aanwezig als groothandel in dakbedekkingsmaterialen. Canam Sales verdeelt een zeer uitgebreid programma van o.a. isolatie, dakbanen, schroeven, gereedschappen, werkkledij,… Canam Sales heeft alles voor het platte dak constant in voorraad en werkt met een vast netwerk van  transporteurs en fabrikanten. Snelle leveringen worden hierdoor gegarandeerd in geheel Nederland, van Zuid-Limburg tot Groningen.

Canam Sales is het Polygum Verkoopkantoor Nederland. Polygum – merknaam voor kwalitatieve bitumineuze dakdichtingsmembranen – is al sinds 1978 op de Nederlandse markt aanwezig en in ruim 60 andere landen over de hele wereld te koop. Het Polygum Verkoopkantoor Nederland heeft het volledige assortiment Polygum op voorraad. Vanuit Son leveren zij alle Polygum producten en andere aanverwante materialen aan. Het Polygum Verkoopkantoor Nederland is verantwoordelijk voor de uitbouw van het verkoopnetwerk en het aanbrengen en begeleiden van nieuwe erkenninghouders. Het Polygum Verkoopkantoor Nederland, de project managers van Atab en de Polygum Certified Contractors zorgen er samen voor dat de Polygum systemen worden voorgeschreven door opdrachtgevers, woningbouwverenigingen, architecten, studiebureaus etc.

Deze projectmatige benadering heeft zich op de markt reeds bijzonder succesvol bewezen zodat we ervan overtuigd zijn dat Polygum Verkoopkantoor Nederland een van de peilers is van het wereldwijde Polygum netwerk.